logga2
 


Gunilla Eriksson    
                       
Måleri och teckning

Hällnäsvägen 53
441 91 Alingsås
Tel: 0047-9546 9175

www.gunillasbilder.se

Vägbeskrivning: I korsningen vid kyrkan i Långared, sväng mot Anten,eller från väg 190 sväng av i Anten mot Långared. Tag in på Hällnäsvägen vid rödgul skylt, "Hällnäs 2".
Röd stuga under stora ekar.


Det senaste året har jag realiserat en dröm som burits på under lång tid, att få ägna mig åt konsten på heltid. Som deltagare i en konstnärlig fördjupning på grundnivå vid Ölands Folkhögskola har jag getts möjlighet att utveckla mitt skapande i dialog med en lång rad verksamma konstnärer samt människor i starten av sina vuxna liv. Det känns roligt att få visa upp en större produktion än vanligt och det ska bli spännande att möta konstrundans återkommande besökare. Kan ni se en förändring i mina arbeten? 
   
Mina verk föds ofta av något djupt personligt. Varje dag registrerar jag bilder inne i mig och min tankevärld skapar olika associationer men jag vill ge betraktaren möjlighet att utifrån min konst forma sina egna berättelser.

f. 1973
Arbetar som arkitekt i Trondheim sedan 2005

Utbildning:
Konstnärlig fördjupning, Ölands folkhögskola läsåret 2018/2019
Arkitektutbildningen, Lunds tekniska högskola 1993-2000
ABF konstskola, Umeå läsåret 1992/1993


GÄSTKONSTNÄRER

Anna Areskough
Akvarell

Anna målar hus som är en del av landskapet de besitter.
De är insvepta i grönska, syns som speglingar i vatten och är märkta av ljus och skugga.

Hanne Jorun Sixten
Blandade tekniker

Hanne Jorun visar i år arbeten på temat ”sjelens speil”. Hanne är norska och har en vardag inom näringsfysiologisk forskning på BioMar i Trondheim. 

Anna Areskough Akvarell

Hanne Jorun Sixten