logga2
 


Terése Arvidsson 

Måleri & Teckning


Tel: 0709-169489
terese.arvidsson@gmail.com

www.teresearvidsson.se

Vägbeskrivning:
Ställer ut i den gamla ladan nära lekplatsen i Gräfsnäs Slottspark (Kungsallén).

Jag är bosatt i Göteborg, men är uppvuxen i Gräfsnäs. Det är i Gräfsnäs Slottpark jag firat varje midsommar, lärt mig simma, tittat på vitsipporna om våren, och ett stenkast bort spelat fotboll hela min uppväxt. Det känns fantastiskt kul att få ha utställning i samma park!

I mitt huvud pågår ständigt nya målningar. Överallt ser jag motiv som jag skulle vilja göra min egen version av. Jag har tecknat mycket hela mitt liv, men måleriet är nytt sedan några år tillbaka. Jag målar mest i olja, men ibland även i akvarell. Tecknar också i blyerts och andra tekniker. Ibland blir jag även digital och jobbar med grafiska illustrationer på datorn, som jag sedan trycker upp som posters.

Oljemåleriet är för mig ett sätt att vara helt fri. Oljan har inga begränsningar, man kan alltid ändra, torka bort eller måla över. Mina motiv hittills har varit mestadels landskap och stadsmiljöer framtill ganska nyligen då jag målat en del människor, vilket känns spännande. Jag utgår ofta från ett foto och sen får jag se vad det landar i slutänden.