logga2
 


Carina Svensson

Måleri  

Arlidsvägen 15, 441 91 Alingsås
0703-641058
carina.lekasa@hotmail.com

Instagram: tavloriarelid
ecsvensson.com

Gästkonstnärer:
Anette Grönkvist
Barbro Andreasson

Vägbeskrivning:
På väg 190 mellan Anten och Gräfsnäs, sväng vid skyltarna Arelid 1 och Villa Arelid. Sväng in på första gården på höger sida, före postlådorna, parkera efter gröna huset.

Klicka på bilderna för att se dem i större storlek. 

"Min ateljé återfinns på gården i Arelid vid sjön Anten. Gården var en handelsträdgård med tillhörande jordbruk vilket återspeglas i de olika byggnaderna som nu är renoverade, till viss del till sitt ursprungliga utseende.

Första året med KonstAnten, 2020, var välbesökt och omtyckt. I den luftiga ladugården fanns enkelriktad ”covid-vänlig” bana förbi konstnärernas stationer, något som vi kommer behålla även till andra året med KonstAnten 2021.

Här på gården har jag med mig mina gästkonstnärer. I målargruppen “Lekåsamålarna” samlas vi ett gäng och målar var 3-4 vecka. Ur denna målargrupp kommer mina gästkonstnärer som målar främst akvarell men även olja.

Själv började jag under 2020 prova på att måla akvarell, men jag har fortsatt att måla mest i olja. Som gammal hästtjej har jag nu också fått in hästarna i mina motiv. Motiven hittar jag mestadels i naturen, men jag har också börjat testa mig fram med motiv som drar sig mer åt fantasi och abstrakt."